Tømrer i Roskilde

Bestil en seriøs tømrer, der ved hvad han laver

Hos NL Tømrer og Snedker ApS har vi stor erfaring inden for alle former for tømrerarbejde. Rundt om på denne hjemmeside kan du se mange eksempler på de arbejder, som vi har udført. Vi er med i hele processen fra det første byggemøde med arkitekten til huset er færdigbygget. Inden et projekt sættes i gang, gør vi os meget umage med nøje at definere opgaver og planer, så kunden præcist ved, hvad der skal ske hele vejen igennem projektet. På den måde forebygges uoverensstemmelser og eventuelle misforståelser kan afklares lynhurtigt. Det nytter jo ikke noget, at uenigheder først afklares, når huset er helt færdigbygget, da det så kan være svært at rette op tingene. Det er kun i vores interesse, at kunden hele tiden går os efter i sømmene. På den måde bliver alle helt tilfredse.

Små opgaver med fradrag
Selv om de store byggeprojekter er sjove, påtager vi os også meget gerne de små opgaver. Binder døren? Knirker gulvet? Husk på, at du kan få håndværkerfradrag til mange af disse små opgaver, så måske kan det ikke betale sig at udføre opgaverne selv. Hvis du får os til det, ved du, at opgaven bliver udført til perfektion på en måde, der holder i mange år. Hvis du selv skal gøre det, bliver det måske aldrig gjort. I resten af 2015 kan du få fradrag efter de gamle regler. Det betyder, at du kan få fradrag for lønudgifter op til 15.000 kr. Vær opmærksom på, at reglerne ændrer sig efter 1. januar 2016, så hvis du skal have klaret nogle af disse småopgaver, er det en god idé at tage fat i os nu. Læs mere om håndværkerfradraget her eller ring til os på 2261 9159 – vi er inde i reglerne!

Med NL Tømrer og Snedker ApS får du en håndværker med et smittende humør, som er meget vellidt blandt kunderne. Læs de mange positive anmeldelser på Anmeld Håndværker. Dem er vi meget stolte af!